zaterdag, oktober 30, 2010

Ze zijn er!


Gisteren zijn ze verschenen: mijn eigen Idioten ontloop je nergens, een kroniek in de vorm van een literair dagboek over de jaren 2005 & 2006 en het Nagelaten werk van Bergman (Aart Kok, 1921-2009) bezorgd door Wim Huijser. Dat ik blij ben met het verschijnen van de Idioten, zal voor zichzelf spreken, maar ik ben ook zeer verheugd met Bergman, een prachtig en indrukwekkend ego-document. Zoals mijn boek een vervolg is op mijn in 2008 verschenen kroniek En vooral: de gordijnen dicht, zo is het grootste deel van Bergmans Nagelaten werk, onder de titel Bevond van zaken of de klompendans van onze illusies, het vervolg op zijn succesvolle De tijd te lijf, dat begin jaren '90 bij de Arbeiderspers verscheen en de longlist van de Ako-prijs haalde.


Beiden zijn verkrijgbaar bij de uitgever (http://www.liverse.nl) of in de boekhandel.


Kees Klok - Idioten ontloop je nergens. Liverse. ISBN 978 90 76982 75 5


Bergman - Nagelaten werk. Liverse. ISBN 978 90 76982 76 0

2 opmerkingen:

Wim Jilleba zei

Beste Kees,
Van harte gefeliciteerd met het uitkomen van je "Idioten". Komt er nog een presentatie in onze moerasstad? Zo ja, dan wacht ik met de aankoop tot dan want dan kun je het boek meteen signeren, want dat vind ik wel waardevol.
Hart.groet,
Wim

Kees Klok zei

Dank je, Wim. Er komt dit keer geen presentatie, maar ik ben natuurlijk altijd bereid het boek bij gelegenheid te signeren.