donderdag, maart 19, 2015

Meidoorn II
Op een nevelige oktobermorgen rijden we met de Opel Ascona naar de kust. We gaan een week wonen in een huisje dat Meidoorn II heet. Op een vakantiekamp. We halen de sleutel bij de beheerder en laden voorraden drank en eten uit. Ik haal houtblokken, die naast het kantoortje liggen opgestapeld. Een boswachterij, dat zegt een bord, scheidt ons van duinen en strand.

Meidoorn II is ruim. We proberen alle bedden uit voor we er een kiezen. Daarna lopen we over herfstbladeren door het zacht druipende bos. Tegen de avond verandert de nevel in mist die alle geluiden dempt. In de duinen is geen zee te horen. De volgende dag schijnt de zon waterig door de wolken. Op het strand bouwen we een zandkasteel, zoals vroeger, in lange, voorbije zomers.

Het is stil op het kamp. Verderop huist een Belgisch gezin met twee kleuters. Nog verder twee vrouwen op leeftijd, vast al dertig, in tuinbroeken. Tussen broek en tieten steekt een pakje zware shag. Ze lopen altijd hand in hand. Als we hen tegenkomen, beeld ik mij in dat ze geil naar je kijken. Overdag wandelen we uren door het bos en over het strand. 's Avonds steken we de open haard aan. Daarna kleed ik je voorzichtig uit en mag de warme gloed met je meisjeslichaam spelen.

Foto: auteur


Geen opmerkingen: