zaterdag, augustus 22, 2020

Warnaar: Duimstok



In de gemeente Zuidplas schijnen een paar BOA's in het raadhuis te hebben gesekst. Toen hij het op de radio hoorde, moest hij erg lachen. Tja, wat moet je anders in Zuidplas, een gemeente waarvan hij nog nooit had gehoord. Hij zit nog met het rijtje dorpen en steden in Zuid-Holland in het hoofd dat hij in 1961 van de meester op school moest leren. Toen bestond Zuidplas nog niet, evenmin als de anderhalve-meter-maatschappij.

Die anderhalve-meter-maatschappij druist nogal in tegen de menselijke natuur, kijk maar naar de seksende BOA's. Dat ze het ook nog deden voor een raam duidt overigens op het IQ van een kokosnoot. Die anderhalve meter, nou ja, ondanks 'gebrek aan bewijs' wil hij voorlopig nog wel even thuisblijven als hij snottert of als de oude kaas plotseling niet meer smaakt en hij wil ook nog wel even afzien van lichamelijk contact, maar met een duimstok in de hand, dat is toch eigenlijk ondoenlijk?

Waar hij ook moeite mee heeft is de paniekstemming en het gebrek aan logica rondom het virus. De meeste besmettingen vinden plaats in de huiselijke sfeer, dus roept de baas van zijn veiligheidsregio dat hij strenger gaat controleren in de horeca. Tja, een BOA achter de voordeur is ook niet alles, tenzij ze van het vrouwelijk geslacht is en te verleiden.

Foto: auteur




Geen opmerkingen: